fbpx

Porvoon makuja

Vanhan Porvoon tuoreimmat uudet maut!

Uudet ruokaideat yhdistettynä historiallisiin aittarakennuksiin luovat ainutlaatuisen tunnelman. Jokivarren idylli on kuin tehty nautittavaksi perheen ja ystävien seurassa.

 

Katso koko menu

Kesäkausi 2024

Ranta-Aitta on avannut ovensa 1.5.2024. alkaen ja olemme auki 3.9. asti. Olemme auki maanantaista lauantaihin kello 11-22, keittiö sulkee kello 21. Sunnuntaisin olemme auki 11-20 jolloin keittiö sulkee kello 19.

 

Tarjoilemme sunnuntaisin ainoastaan brunssia. Menu vaihtuu viikottain, tule ravintolaan katsomaan viikon sunnuntai menu. 2024 on meidän kuudes vuosi ja kesä on tapahtumia täynnä.

 

Seuraa meitä Instagramissa sekä Facebookissa jotta pysyt ajan tasalla kaikista tapahtumista. Pidetään hauska kesä ja tervetuloa Porvooseen!

 

Instagram

Facebook

 

Tarinamme

Tervetuloa Ranta-Aitta Ravintolaan

Ravintolamme on osa Porvoon perintöä. Sijaitsemme vanhoissa varastotalleissa joen rannalla, jotka ovat  ehdolla UNESCO maailmanperintökohteiksi.

Kaksi tallia on muutettu asiakkaidemme tarpeisiin. Voit rentoutua kesällä ulkoterassilla tai istua sisällä alkuperäisten takkojen ääressä, jotka pitävät sinut lämpimänä iltaisin.

Ruokalistamme on suunniteltu vastaamaan kaikkia makuja ja ruokavalioita. Jos tarvitset jotain, henkilökuntamme on paikalla huolehtimassa sinusta.

Vain Parasta

Tuoreet raaka-aineet, maukas lopputulos

Olemme suurella huolella valinneet ruoka-aineillemme eettiset ja paikalliset tuottajat.

Pannuleivät

Pannuleivät sopivat mainiosti yhteen juomiemme kanssa. Myös kasvisvaihtoehto.

Salaatit

Tuoreimmat salaatit kauden raaka-aineista sopivat joka makuun ja ruokavalioon.

Pääruuat

Grillatusta mustekalasta paistettuun kuhaan… Ihanat pääruuat odottavat valintaasi.

Pikkunälkään

Miten olisi pikkusuolainen kylmän oluen kylkeen? Hoidamme ruokahuoltosi ostosten lomassa.

Jälkiruuat

Ranta-Aitan oma juustokakku saa sinut toivomaan pohjatonta vatsaa. Jäätelöllä tai ilman.

Lasten menu

Eipä unohdeta perheen pienimpiä ja tärkeimpiä. Löytyykö näistä uusi suosikki?

Don’t Miss

Uutiset ja tapahtumat

Järjestämme musiikki- ja yksityistapahtumia ympäri vuoden. Tartu tilaisuuteen ja rentoudu meillä hyvän ruuan ja musiikin kera.

Ranta-Aitta Live: Tessa Virta Duo 10.8.2021

Ranta-Aitta Live: Tessa Virta Duo 10.8.2021

Upea Tessa Virta säestäjineen esiintyy Ranta-Aitassa Tiistaina 10.8.2021 klo 18:30 alkaen Vapaa pääsy!   Tessa Virta Duo esittää svengaavia jazz-klassikoita sekä bossanovaa Ranta-Aitan terassilla tiistaina 10.8. klo 18:30 alkaen. Tervetuloa nautiskelemaan...

lue lisää
Lonkero & Lonkero Minifestivaali

Lonkero & Lonkero Minifestivaali

Lonkero & Lonkero Minifestivaali La 7.8.2021 Juhlistamme 675-vuotiasta kotikaupunkiamme Porvoota. Koko lauantain tapahtumassa on tarjolla musiikkia, ruokaa ja juomaa. Vapaa pääsy! Welcome to Ranta-Aitta for a whole day Lonkero & Lonkero celebration! (In...

lue lisää
Ranta-Aitta Live The Älsklings

Ranta-Aitta Live The Älsklings

Ranta-Aitta Live: The Älsklings   Porvoon oma The Älsklings esiintyy terassillamme 16.7.2021 perjantai klo 18 alkaen Jokikatu 8, Porvoo. Vapaa pääsy! Porvoolaisen The Älsklingsin musiikki on meditatiivista folkrockia. Täydellistä livenä. Repertuaariin kuluu...

lue lisää