fbpx

Lonkero & Lonkero Minifestivaali La 7.8.2021

Juhlistamme 675-vuotiasta kotikaupunkiamme Porvoota. Koko lauantain tapahtumassa on tarjolla musiikkia, ruokaa ja juomaa. Vapaa pääsy!

Welcome to Ranta-Aitta for a whole day Lonkero & Lonkero celebration! (In English below)

Lonkero & lonkero -päivänä juhlitaan sekä mustekalan lonkeroita Ranta-Aitan klassikkoannoksessa että Helsinki Distilling Companyn maankuuluja long drinkkejä ja juomasekoituksia. Tietysti parhaan live-musiikin tahtiin.

Lämpimästi tervetuloa Ranta-Aittaan lauantaina 7.8.2021 maistelemaan ja fiilistelemään. Sekä nostamaan malja kunniakkaaseen ikään ehtineelle Porvoolle. Ohjelma alkaa heti puoliltapäivin ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

ESIINTYJÄT:
12:00 Jari Uutela
15:00 Daniel Österlund / The Älsklings
18:00 Kuolleet Sielut -duo

Kuolleet Sielut -duo esittää kuolleiden laulajien ja lauluntekijöiden musiikkia elävänä. 

Manan majoille on mennyt monta rakastettua esiintyjää: Laila Kinnusesta Pave Maijaseen, Baddingistä Kirkaan… Kuolleet Sielut -duo tulkitsee heidän upeimpia kappaleitaan omalla kierteellään. Kokoonpano on Pasi Ruohonen (laulu, kitara ja loota) sekä Ari Sunell (kitara ja laulu). 

Klikkaa tästä Facebook-tapahtumaan.

Lue lisää Porvoon Päivät -ohjelmasta.

Summary In English

Welcome to Ranta-Aitta for a whole day Lonkero & Lonkero celebration! We wish a Happy 675th Birthday to our lovely home town Porvoo on Saturday August 7th by cracking open the Helsinki Distilling Company’s long drinks, sampling our signature octopus dishes and listening to the best live music. Free Entry!

ARTISTS:
12 PM Jari Uutela
3 PM Daniel Österlund
6 PM Kuolleet Sielut Duo